Увімкнути звуки
Вимкнути звуки
Премiум доступ покаже тобi рiшення/правильну вiдповiдь завдання i зробить твоє навчання на Learning.ua бiльш простим i зручним
Перейти на премiум
Відмінна робота!
Спробуй ще раз
0
Витрачено часу
0
Набрано балів
0 / 0
Відповідей на питання
0
Витрачено часу
0
Набрано балів
0 / 0
Відповідей на питання

Опис завдання

    Українська кухня має давню історію і славиться своєю різноманітністю. Борщі і пампушки, паляниці, вареники і голубці, ковбаси, печеня і напої з фруктів та меду відомі далеко за межами України. Спробуйте згадати українські застілля, описані Гоголем у його «Вечорах на хуторі біля Диканьки». Вже із цього твору стає зрозуміло, що наш народ розуміється на їжі і вирізняється неабиякою гостинністю. Отож, обов’язком кожного українця є знання рецептів народних страв, щоб у подальшому передавати їх із покоління в покоління. 
    Розділ «Рідний край» передбачає активне зацікавлення дитини у вивченні культурної спадщини свого народу. У цій вправі ми познайомимо шестикласника із декількома найвідомішими рецептами української кухні. Завдання, яке стоїть перед школярем, пропонує з’єднати інгредієнти, що потрібні для приготування страви, із їхньою кількістю. Коли всі пропорції будуть правильними, учень може натиснути кнопку «Готово» та перевірити, чи вдасться йому приготувати смачні українські деруни.

Пов'язані стандарти

Якщо ви помітили якісь проблеми, будь ласка, повідомте нам про це
Х.3
Складаємо інгредієнти національних страв
-
0 / 0
Неправильних відповідей. За кожну помилку тобі нараховуються 2 додаткові питання. Якщо кількість помилок буде більшою за максимально вказану — ти не зможеш успішно пройти завдання.
0
Відповідей на питання
0 /100
Набрано балів
Це правильна відповідь! Це неправильна відповідь!
Задання не закінчено
Пауза
Результат збережено. У будь-який час Ви зможете повернутись до тренування і продовжити з того місця, де зупинились.
Завершити тренування
Задання не закінчено
Відкрити правильну відповідь
Переглянути 1 відео, щоб отримати правильну відповідь
Дивитися